KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement

Teemu Laurell

Keittiömestari Teemu Laurell kokkaa tv-sarjassa raikasta, modernia skandinaavista ruokaa, jossa raaka-aineen oma maku on pääosassa. Annoksissa säilytetään tuoreus, maku ja laatu autenttisina.

Teemu panostaa laadukkaisiin raaka-aineisiin, joissa pääpaino on suomalaisissa kaloissa, juureksissa, suomalaisissa pientila juustoissa ja luomu lihassa. Raaka-aineita käydään sarjassa hakemassa pientuottajilta Rauman seudulta ja Teemu lähtee myös uskaliaasti viimaiselle merelle kalastajien kanssa hakemaan Suomen laadukkainta kalaa.

Teemun sarjassa isona teemana on siis vuodenaika ja vuodenajan raaka-aineet. Sarja alkaa sydäntalvesta, jolloin tehdään tuhdimpia ja tukevampia makuja, patoja ja pidempään haudutettavia ruokia sekä herkullisia jälkiruokia.

Kevääseen päin mentäessä siirrytään kevyempiin annoksiin, helppoihin kalaruokiin ja kauden kasviksiin.

Teemun visuaalinen silmä ja kokemus alan huippuravintoloista (mm G.W. Sundmans) näkyy kaikissa annoksissa. Annoksissa on paljon kotimaisia makuja, mutta mukana on myös twistejä maailmalta.

Viimeisimmät reseptit