advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Quinoa-omenasalaatti

Arvosana 0/5
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää quinoa ja laske lämpötilaa ja anna quinoan kypsyä rauhassa noin 15 minuuttia. Varo keittämästä yli, sillä silloin quinoasta tulee puuromaista. Siivilöi, anna jäähtyä ja nosta kulhoon.

Pese lehtikaali huolella ja poista siitä kova lehtiruoti. Pilko hienommaksi ja lisää quinoan joukkoon. Kuutioi pestyt omenat ja lisää myös ne kulhoon. Heitä perään myös idut.

Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja kaada salaatin joukkoon. Sekoita huolella. Nostele tarjolle ja viimeistele luomufetalla.


Soveltuu lapsille: ei
Soveltuu kasvissyöjille: kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen