advertisement

Ohjelmat

Kaikki 24Kitchen -ohjelmat

Sivut

 • Itä haukkaa länttä

  Itä haukkaa länttä

  Uudessa 24Kitchen-ruokaohjelmassa malesialaisella keittiömestari Wanilla on missio saada vakuutettua länsimaisille ihmisille, että aasialainen ruoka on terveellisempää, nopeampaa ja edullisempaa valmistaa. Wan matkustaa ympäri Iso-Britanniaa tavoitteenaan auttaa onnettomia brittejä, Euroopan lihavinta kansaa, muuttamaan epäterveelliset ruokatottumuksensa aasialaistyyliseen, terveellisempään ruokavalioon.

 • Kalle - Chef on the Beach

  Kalle - Chef on the Beach

  Kalle Kiukainen on kokenut keittiömestari, joka on työskennellyt monissa Helsingin huippuravintoloissa. Nyt Kalle kokkaa talven Thaimaassa ja hakee uusia vaikutteita ja inspiraatiota paikallisista katukeittiöistä. Herkulliset ja tuoreet raaka-aineet ja niistä syntyvät rennot annokset ovat Kalle - Chef on the Beach -sarjan pääosassa ja lisäksi...

 • Kapinakokki Santeri Hämäläinen

  Kapinakokki Santeri Hämäläinen

  Hyvän olon kokki Santeri Hämäläinen julistaa kapinaa paremman ruoan, nautiskelun ja hyvinvoinnin puolesta! Santeri Hämäläinen haluaa johtaa suomalaiset innovoimaan keittiöelämänsä uuteen uskoon, jonka tuloksena syntyy parempaa ruokaa ja ennen kaikkea pysyvästi hyvä olo.

 • Liha vs. kasvis

  Liha vs. kasvis

  Uudessa 24Kitchen-ruokaohjelmassa kaksi kokkia haastaa toisensa ruokataistoon keittiössä. Toinen kokeista on ruokaseikkailija ja kasvisyöjä Lee Watson, jonka missiona on houkutella kovimmat lihansyöjät vihreämmän ruoan pariin. Kokki Mike Robinson on taas lihansyöjä, joka rakastaa etenkin riistaruokaa ja metsästystä. Kumpi kokeista kokkaa herkullisempaa ruokaa ja vie voiton?

 • Makoisat kilometrit

  Makoisat kilometrit

  Uusi 24-Kitchen ruokaohjelma on kunnianosoitus Portugalille, maan kulttuurille, tuotteille ja ihmisille. Sarjassa kokki Ljubomir Stanisic esittelee ja valmistaa ruokaa Portugalin parhaista raaka-aineista, jotka tulevat muun muassa Santa Cruzista, São Jorgesta, Sagresista, Madeiralta ja monista muista upeista kohteista. Makoisat kilometrit on paljon enemmän kuin vain ruoanlaitto-ohjelma: sarjassa päästään mukaan todelliseen seikkailuun ympäri Portugalia.

 • Makujen lähteillä

  Makujen lähteillä

  24Kitchen: Makujen lähteillä (Taste of Life Basics) -ohjelmassa huppukokki Rudolf van Veen valmistaa ruokaa sesonkien mukaan. Hän selvittää mistä parhaat raaka-aineet löytyvät ja mikä on herkullisin tapa kokata niistä.

 • Makujen lähteillä kaukomailla

  Makujen lähteillä kaukomailla

  Makujen lähteillä kaukomailla on uusi 24Kitchen-ruokaohjelma. Sarjassa mestarikokki Rudolph van Veen lähtee kulinaristiselle matkalle ympäri maailmaa. Hän reissaa kiehtoviin kohteisiin, kuten Firenzeen, New Yorkiin, Maltalle Tukholmaan, ja omaan kotimaahansa Hollantiin. Matkoillaan Rudolph tutustuu paikallisiin tapoihin ja kulinaristiin salaisuuksiin, joista hän luo omia versioitaan. Huippukokki näyttää alusta alkaen, miten jokainen voi valmistaa ruoat helposti kotonaan.

 • Nopeaa ja herkullista

  Nopeaa ja herkullista

  Nopeaa ja herkullista (Easy Meals) -ohjelmassa Rudolf van Veen kokkaa helppoja ja herkullisia arkipäivän aterioita, jotka ovat aina valmistettu tuoreista raaka-aineista. Rudolfin vinkeillä kuka tahansa voi onnistua kokkaamisessa.

 • Paras pöytä, paras kaupunki

  Paras pöytä, paras kaupunki

  Paras pöytä, paras kaupunki -sarjassa palkittu israelilainen näyttelijä Ishai Golan kiertää suurkaupunkien sykkeessä etsimässä parhaita ruokapaikkoja. Ishai esittelee jokaisessa kaupungissa parhaan elämyksen ja parasta ruokaa tarjoavan ravintolan, mutta myös turistireittien ulkopuolella olevia piilotettuja helmiä.

 • Portugalin makuja

  Portugalin makuja

  Portugalin makuja -ohjelmassa keittiömestari Sebastião Castilho matkustaa ympäri Portugalia keittiöllä varustetulla autollaan ja kokkaa herkullisia ruokia paikallisten ruokatorien antimista. Ohjelmassa keskitytään tuoreiden ja paikallisten ruoka-aineiden käyttöön, terveelliseen valmisteluun, yksinkertaisiin ohjeisiin ja paikallisen yhteisön osallistumiseen.

Sivut