advertisement

Sara Chafak suolasta sahramiin

Kaikki tuntevat Sara Chafakin. Vuoden 2012 Miss Suomi on kaunis, taitava, hauska ja osaa sekä laulaa että luistella. Tämän kaiken lisäksi hän on myös ammattikokki. Toukokuussa Sara tekee FOXilla uuden aluevaltauksen ja alkaa emännöidä omaa ohjelmaa kansainvälisen 24Kitchen -brändin alla.

Sara Chafak suolasta sahramiin -ohjelmassa kokataan konstailematonta ja reipasta ruokaa, jossa maistuvat marokkolaiset mausteet ja ripaus rakkautta. Sara onkin saanut monille resepteilleen inspiraatiota marokkolaiselta isoäidiltään. Luvassa on myös saramaisen välittömiä, raikkaita ja nuorekkaita vinkkejä erilaisille teemoille kuten brunssille tai picnicille.

Sara ei ole tiukkapipoinen terveyspoliisi vaan haluaa, että ruoka on tehty nautittavaksi. Kaikkea kuitenkin tolkun kanssa.

- Ihmisten pitäisi miettiä vähän enemmän, mitä suuhunsa laittavat. Ihminen on oikeasti sitä, mitä hän syö, Sara muistuttaa.

Kokkauksen ohessa ohjelmassa kuullaan myös Saran ihania pikkutarinoita ja nähdään pilkahduksia 23-vuotiaan nuoren naisen sielunmaisemasta.

Viimeisimmät reseptit