KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Zabaglione

Arvosana 0/5
Vatkaa luomumunien keltuaisia ja luomuruokosokeria teräskulhossa, kunnes seos on vaaleaa ja kuohkeaa. Nosta kulho vesihauteeseen ja sekoita joukkoon Marsala -viini. Vatkaa seosta vesihauteessa, kunnes se sakenee ja muuttuu vaahtomaiseksi. Tähän kuuluu viidestä kymmeneen minuuttiin. Raasta lopuksi joukkoon puolikkaan luomuappelsiinin kuori.

Tarjoa zabaglione tuoreiden hedelmien tai marjojen kanssa ja viimeistele rouhituilla pistaasipähkinöillä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen