KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Yrttisalaattia, siikaa ja tapenadea

Arvosana 0/5
Suikaloi fenkoli ohueksi. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään laakeassa kulhossa ja mausta oliiviöljyllä, sitruunan mehulla sekä suolalla ja pippurilla.

Poista oliiveista kivet. Kuori ja hienonna valkosipulin kynsi. Aja oliivit, valkosipuli, sardellit, kaprikset, oliiviöljy sekä basilika hienoksi sauvasekoittimella. Mausta pippurilla ja sitruunan mehulla.

Leikkaa siikafileistä neljä annospalaa ja levitä niiden päälle ohuehko kerros tapenadea. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia. Tarjoa yrttisalaatin kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen