KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Yrtti-pestokana

Arvosana 0/5
Raasta valkosipuli ja parmesaani. Soseuta kaikki peston ainekset sauvasekoittimella hyvin keskenään.

Leikkaa broilerista selkäranka pois. Aseta broileri selälleen uuninpellille. Valele suolaa broilerin päälle. Leikkaa sitruunat lohkoiksi ja täytä broileri niillä. Loput lohkot, mitkä eivät mahdu broileriin, jätä broilerin ympärille. Valele broileria pestolla. Laita pestoa myös broilerin mahaan. Paista broileria 200-asteisessa uunissa noin 40-45 minuuttia.

Kun broileri on tullut uunista, revi pinaatista lehtiä sen päälle ja ympärille. Valele vielä hieman pestolla. Ripottele päälle vielä himalajan suolaa. Tarjoile ja nauti!
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain