KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Yam Gungo

Arvosana 0/5
1. Lämmitä öljyä isossa kattilassa keskilämmöllä. Lisää sipuli, 2 kevätsipulia, timjami, valkosipuli, monimauste ja chili. Ruskista noin 8 minuuttia. Lisää kookosmaito ja hauduta noin 3 minuuttia (alenna tarvittaessa lämpöä). Lisää jamssi, porkkana, munakoiso, 1 kuppi vettä, suolaa ja pippuria.
2. Peitä ja hauduta noin 10 minuuttia.
3. Lisää munakoiso, kaali, maissi, herneet ja loppuvesi. Peitä ja hauduta vihannekset kypsiksi, noin 15 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Poista kansi ja kypsennä, kunnes liemi paksuuntuu.
4. Maista ja mausta.
5. Maniokki - Kuori ja leikkkaa maniokki ohuiksi lastuiksi. Paista öljyssä 3 minuuttia kullanruskeiksi. Valuta talouspaperin päällä ja mausta merisuolalla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Lee Watson