KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Wasabilohta ja merileväsalaattia

Arvosana 0/5

Leikkaa wakame ohuiksi suikaleiksi ja liota veden, soijan ja mirinin seoksessa noin puolisen tuntia. Kaada suurin osa nesteestä pois ja lisää joukkoon ½ kurkku, jonka kuorit ja leikkaat ohueksi suikaleeksi julienne-raudalla tai juustohöylän ja veitsen avulla.

 

Leikkaa lohi neljäksi annospalaksi, sivele niiden päälle ohuen ohut kerros wasabia ja paista 200 -asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat sopivan kypsiä eli niiden sisälämpötila on noin 55 -astetta.

 

Tee merileväsalaatista peti, jolle lasket lohipalat. Viimeistele kuivalla pannulla paahdetuilla mustilla ja valkoisilla seesaminsiemenillä.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen