KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Wasabi-lohitartar

Arvosana 0/5

Sekoita kulhossa lohipalat, valkosipuli, kevätsipuli ja piparjuuri. Lisää joukkoon suolaa ja valkopippuria. Tee seuraavaksi sitrusmajoneesi. Laita isohkoon kulhoon keltuaiset, sinappi, viinietikka sekä loraus vettä. Sekoita ainekset joko vispilällä tai sähkövatkaimella. Anna ainesten vähän vaahtoutua. Lisää öljy ohuena vanana koko ajan samalla sekoittaen. Lopuksi lisää vielä mausteet ja sekoita hyvin. Lisää wasabimajoneesia lohitartarmassan sekaan ja sekoita massa hyvin. Tee seuraavaksi soijakastike. Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään. Laita 1-2 teelusikallista kastiketta pieniin laseihin tai snapsilaseihin ja täytä lasi lohitartarilla.

Lisää koristeeksi seesaminsiemeniä ja wasabi papuja murskattuna.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta: