KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Vuoristokaritsaa ja paahdettuja perunoita

Arvosana 0/5

Liota karitsaa tunti jääkylmässä vedessä. Leikkaa paloiksi. Pistä reikä veitsellä jokaiseen palaan ja työnnä valkosipulinkynsi reikään. Hiero lihaan reilusti karkeaa suolaa ja laita isoon pataan.

Marinadi: Sekoita kaikki ainekset paitsi kinkku ja laakerinlehti puoleen litraan olutta ja pyörittele lihat seoksessa. Lisää loput oluesta, laakerinlehti ja kuutioitu kinkku. Peitä pata  alumiinifoliolla  ja laita mieluiten puilla lämmitettävään uuniin noin puoleksitoista tunniksi. Leikkaa perunat neljään osaan  ja laita uunivuokaan kokonaisten sipulien seuraksi. Poista alumiinifolio lammaspadan päältä ja lisää reilusti paistinnesteitä perunoiden päälle. Paista molempia vielä 20 minuuttia

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Ljubomir Stanisic