KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Vuohipaimenen keitto

Arvosana 0/5

Leikkaa kinkku, savupossu, chorizo ja makkara isoiksi paloiksi. Lämmitä oliiviöljyä kattilassa ja paista lihat sekoittaen. Lisää pilkotut vihannekset ja keitetyt pavut ja sipuli. Mausta suolalla, rouhitulla pippurilla ja puolikkaalla chilipippurilla. Lisää 2 litraa vettä ja keitä tunti.

Vinkki: pavut pitää liottaa yön yli.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Ljubomir Stanisic