KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Vuohenreisi ja sieniriisiä

Arvosana 0/5
Vuohi pitää marinoida hyvin, 8 - 10 tuntia on sopiva aika. Tällä kertaa emme tee normaalia valkosipuli- ja punaviinimarinadia, vaan käytämme mausteita. Sekoita mausteet morttelissa yhdessä öljytilkan, suolan ja pilkotun valkosipulin kanssa. Voit lisätä myös vähän hunajaa. Murskaa tahnaksi ja hiero lihaan.

Peitä uunivuoan pohja oliiviöljyllä ja paloitellulla sipulilla ja porkkanalla. Laita lihat vihannespedille, ripottele päälle raastettu sitruunankuori ja lasi valkoviiniä. Lisää timjamia ja rosmariinia. Paista lihaa uunissa (220ºC) noin tunti.

Lämmitä öljyä kattilassa ja kuullota pieneksi pilkottu parsa, valkosipuli ja laakerinlehdet. Pilko sienet ja heitä kattilaan. Lisää riisi ja paista pari minuuttia ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää vettä, noin 10% riisin määrästä, ja worcestershirekastike. Keitä matalalla lämmöllä noin 12 minuuttia. Sammuta liesi ja jätä riisi lepäämään.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho