KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Viikuna-ankanmaksakanapeet

Arvosana 0/5
Leikkaa viikunat neljään osaan. Raasta appelsiininkuori. Laita kaikki hillon aineet isoon kattilaan ja anna seoksen keittyä keskilämmöllä noin 30 minuuttia. Soseuta hillo sauvasekoittimella puolitasaiseksi.

Paahda leivät leikkaa ne neljään osaan siten, että palat ovat kolmionmuotoisia. Voitele leipäpalat ankanmaksalla. Annostele viikunahilloa voideltujen leipäpalojen päälle. Leikkaa viikunat lohkoiksi. Koristele viikunalohkoilla ja boysenmarjoilla. Halutessasi voit maustaa suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile ja nauti!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain