KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Vihanneskebabit ja omenakompotti

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Lämmitä uunin grilli 220°C

Marinoidaan vihannekset:
• Pilko timjaminlehdet pieniksi.
• Kuori ja pilko valkosipuli.
• Leikkaa sitruuna puoliksi ja purista kulhoon.
• Sekoita timjami, valkosipuli ja tilkka oliiviöljyä kulhossa.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Leikkaa kesäkurpitsa noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
• Puolita paprikat, poista siemenet ja leikkaa kuutioiksi.
• Kuori sipuli, leikkaa neljään osaan ja irrota kerrokset.
• Puhdista sienet ja leikkaa puoliksi.
• Sekoita vihannekset ja öljyseos.

Omenakompotti:
• Kuori omena, poista kota ja paloittele.
• Kiehauta kattilassa 2 rkl sokeria, 1 dl vettä ja kanelitanko.
• Pienennä lämpöä ja laita kansi päälle.
• Keitä omena kypsäksi noin 10 minuutissa.
• Poista kanelitanko ja sekoita.

Perunat:
• Lämmitä tilkka öljyä paistinpannussa.
• Paista perunat rapeiksi noin 10 minuutissa.
• Mausta cajunilla, suolalla ja pippurilla.

Ja sitten vartaat uuniin:
• Laita marinoidut vihannekset vartaisiin.
• Aseta vartaat alumiinifoliolla peitetylle uunipellille.
• Grillaa noin 10 minuuttia.
• Kääntele välillä ja voitele tarvittaessa öljyllä.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen