KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Veriappelsiinikompotti

Arvosana 0/5
Kiehauta kattilassa vesi, laske lämpötilaa ja lisää joukkoon sokeri, kuorittu ja pilkottu inkivääri, kardemumma sekä vaniljatanko. Anna porista miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Siivilöi ja anna jäähtyä.

Kuori veriappelsiinit ja verigreipit. Leikkaa hedelmistä terävällä veitsellä lohkoja molemmin puolin kalvojen viertä keskustaan asti. Leikkaa niin, että kalvoihin jää hedelmälihaa mahdollisimman vähän. Nostele hedelmälohkoja tarjoiluastioihin ja kaada päälle keittämäsi siirappi ja anna maustua jääkaapissa vähintään tunti. Viimeistele tuoreilla mintunlehdillä.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen