KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Venäläinen savumakrillisalaatti

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• kiehauta kattila vettä

Keitä munat ja perunat:
• Keitä munia noin 8 minuuttia.
• Huuhtele kahdesti kylmällä vedellä.
• Kuori ja puolita munat.
• Keitä toinen kattilallinen vettä.
• Kuori perunat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
• Keitä noin 4 minuuttia.
• Poista vesi ja höyräytä kattila.

Kastike:
• Sekoita jogurtti ja sinappi kulhossa.
• Lisää öljyä tipoittain jatkuvasti vatkaten, kunnes kastike on kermamaista.
• Lisää puolikkaan sitruunan mehu.
• Mausta suolalla ja pippurilla.

Salaatti:
• Kuori ja pilko sipuli.
• Kuori omenat, poista kodat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
• Sekoita omena ja sipuli kastikkeeseen.
• Leikkaa kurkut pieniksi kuutioiksi.
• Leikkaa paahtopaisti pieniksi kuutioiksi.
• Pese persilja ja silppua hienoksi.
• Sekoita ainekset kastikkeeseen.

Viimeistely:
• Poista nahka makrillifileistä ja leikkaa fileet kolmeen osaan.
• Paahda leipäviipaleet.
• Pese ja kuivaa salaatti.
• Pese ja viipaloi kurkku.
• Pese ja viipaloi retiisit.
• Koristele salaatilla, kurkulla ja retiisillä.

Tarvitaan myös: leivänpaahdin
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen