KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Vasikkapiiras ja tummaa olutta

Arvosana 0/5
Leikkaa vasikka pieniksi kuutioiksi, pyörittele jauhoissa, suolassa, pippurissa ja timjamissa ja ruskista oliiviöljyssä isossa paistinpannussa. Pilko pieneksi sipuli, valkosipuli ja chilit. Viipaloi porkkanat. Kun liha on ruskistettu joka puolelta, paista samassa paistinpannussa ensin sipuli ja valkosipulit sekä laakerinlehti ja sitten chilit ja porkkanat. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista 3 minuuttia ja heitä liha takaisin pannuun. Lisää olut. Keitä 20 - 30 minuuttia kunnes liha on pehmeää ja vihannekset kypsät.

Laita voitaikina pannun päälle ja heitä uuniin 5 minuutiksi (180ºC). Voit tarjota piiraan valmiiksi viipaloituna tai läväyttää koko pannun pöytään.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho