KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Vaniljapulla vadelmalla

Arvosana 0/5
Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon suola, sokeri, kardemumma, kanamuna ja sekoita. Lisää jauhot vähitellen joukkoon, aluksi vatkaten. Lisää pehmeä voi, kun olet lisännyt puolet jauhoista. Lisää loput jauhot. Anna kohota kaksinkertaiseksi vedottomassa paikassa. Tee sillä aikaa täytteet.

Vaniljakreemi: Keitä kattilassa maito ja vaniljatanko. Sekoita kulhossa vispilällä vehnäjauho, sokeri, suola, sulatettu voi, munat ja keltuaiset. Kaada puolet lämmitetystä maidosta munajauhoseokseen ja sekoita hyvin. Älä kaada kaikkea maitoa ettei munajauhoseos kypsy liikaa. Kaada sekoitettu maito-jauhoseoksesta takaisin kattilaan johon puolet keitetystä maidosta jäi. Lisää väriaine, sitruunamehu ja vanilja-aromi ja sekoita hyvin. Kiehauta kunnes jauhot ovat kypsyneet ja kreemi muuttunut paksuhkoiksi. Anna vaniljakreemin jäähtyä kauttaaltaan. Jos kreemissä on klimppejä siivilöi se siivilän läpi niin että täytteestä tulee samettisen pehmeää.

Paina kohonneisiin pulliin esimerkiksi juomalasilla ympyränmuotoinen tila täytteelle. Täytä vaniljakreemillä ja vadelmahillolla ja paista uunissa 200 asteessa kunnes pullat ovat kauniin kullanruskeita. Koristele lopuksi pulla-viinerit tomusokeri-vesi -kuorrutuksella, jonka olet värjännyt punaisella väriaineella. Anna kuorrutuksen hieman jähmettyä ja nauti.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain