KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Valkosuklaakakut

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni 180ºC. Sulata valkoinen suklaa ja sekoita joukkoon voi. Leikkaa vaniljan kota auki ja raaputa vanilja kodasta. Vatkaa munat ja maito, sokeri, suola ja vanilja. Sekoita joukkoon suklaaseos, sitten ruskea sokeri, vehnäjauhot ja pekaanipähkinät. Lusikoi taikina voideltuun vuokaan ja paista 45 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa kuutioiksi.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen