KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Valkosuklaakakku

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni 80ºC. Vatkaa valkuainen erikseen kulhossa ja lisää vähitellen sokeri tasaiseksi vaahtoiseksi massaksi. Laita vaahto pursottimeen ja tee kolme 24 sentin ympyrää leivinpaperille. Aloita keskeltä ja pyöritä ulospäin.

Laita vaahto uuniin noin 4 tunniksi. Peitä marenki sulatetulla valkosuklaalla.

Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi ja laita pursottimeen. Pursota kerma kahdelle marengille ja laita mansikoita reunoille. Kokoa kakku ja koristele mansikoilla ja tomusokerilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen