KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Uunissa haudutettu hapankaalivuoka ja possua

Arvosana 0/5

Valmistelu:
• Lämmitä uunin grilli 220°C.
• Kiehauta kattila vettä.

Tarvitaan myös: kastikepannu, paistinpannu, grillipannu, uuni.


Kasvikset:
• Kuori perunat ja leikkaa neljään osaan.
• Keitä perunoita noin 20 minuuttia.
• Peitä hapankaali vedellä ja keitä noin 15 minuuttia.
• Halkaise paprikat, poista siemenet ja pilko.
• Leikkaa maustekurkku pieniksi kuutioiksi.
• Paista paprikoita ja maustekurkkua tilkassa öljyä noin 5 minuuttia.

Vuoka ja lihat:
• Voitele uunivuoka auringonkukkaöljyllä.
• Valuta perunat ja muhenna kuuman maidon kera.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Levitä perunamuhennos vuokaan.
• Sekoita paprika, maustekurkku ja hapankaali. Levitä seos perunamuhennoksen päälle.
• Murenna leipäviipaleet hapankaalin päälle ja pirskota öljyllä.
• Grillaa uunissa 5 minuuttia.
• Paista speck tai savupekoni grillipannussa rapeaksi noin 5 minuutissa.
• Nosta pekoni lautaselle ja paista porsaanpihvit kypsiksi noin 8 minuutissa.

Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen