KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Uunilahna

Arvosana 0/5
Keitä kuorineen perunoita kattilassa 15 minuuttia. Paloittele purjonlehdet ja höyrytä esimerkiksi siivilässä perunoiden päällä 10 minuuttia.

Voitele uunipelti reilusti oliiviöljyllä, leikkaa paprikat renkaiksi, poista siemenet ja laita paprikat pellin pohjalle. Kuori ja viipaloi punasipuli ja laita paprikoiden päälle. Lisää pilkotut valkosipulinkynnet ja mausta suolalla ja pippureilla.

Lämmitä kuiva paistinpannu ja paista chorizoviipaleet molemmin puolin. Mausta lahna suolalla ja pippurilla, avaa ja heitä samalle pannulle. Paista ensin nahaton puoli ja käännä. Pilko ruohosipuli, persilja ja sitruunaruoho.

Kun lahna on kypsynyt, täytä vihanneksilla ja chorizolla. Sulje kalat ja kääräise paketeiksi purjonlehdillä. Laita kalat vihannespedille ja paista uunissa 5 - 7 minuuttia (180ºC). Paahda mantelit uunissa vähässä öljyssä ja suolassa.

Huuhdo parsakaali kylmällä vedellä, lämmitä oliiviöljyä paistinpannussa ja kuullota parsakaali ja mantelit. Laita kalojen päälle.

Annostele ainekset lautasille. Ja nauti!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho