KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Turskaspaghetti kyssäkaalikastikkeella

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Kiehauta kattilallinen vettä kyssäkaalia varten.
• Kiehauta toinen kattila vettä spagetille.

Kyssäkaali:
• Kuori ja paloittele kyssäkaali.
• Lisää kasvisliemikuutio veteen.
• Keitä kyssäkaalia noin 15 minuuttia.
• Kaada vesi toiseen astiaan.
• Soseuta kyssäkaali tasaiseksi soseeksi.
• Lisää keittovettä jos sose on liian paksua.
• Kaada takaisin kattilaan ja lämmitä noin 3 minuuttia.
• Mausta rouhitulla pippurilla.

Spaghetti:
• Keitä spagetti pakkauksen ohjeiden mukaan.
• Kaada vesi pois, mutta jätä noin desi kattilaan.
• Sekoita gorgonzola pastaan ja veteen.

Kala:
• Mausta kala suolalla ja pippurilla.
• Lämmitä öljyä paistinpannulla ja paista curryjauhetta kevyesti.
• Paista kalakullanruskeaksi noin 6 minuutissa.
• Leikkaa sitruuna puoliksi ja purista kalan päälle.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen