KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Turskaa, savulohta ja endiivimuhennosta

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Kiehauta kattilallinen suolattua vettä.

Perunat:
• Kuori perunat ja leikkaa neljään osaan.
• Kuori valkosipuli, murskaa ja lisää veteen.
• Keitä perunoita noin 20 minuuttia.
• Kaada vesi pois, poista valkosipuli, höyrytä ja muhenna.

Endiivit:
• Poista alapää, leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
• Pese endiivit.
• Sekoita endiivit perunasoseeseen.
• Lämmitä maito ja lisää soseeseen (lisää nokare voita antamaan makua).
• Nosta savulohi muhennokseen lastalla.
• Mausta pippurilla.

Turska:
• Aseta turskanpalat kahden serranonkinkkuviipaleen päälle.
• Leikkaa tomaatit isoiksi viipaleiksi ja poista siemenet.
• Aseta tomaattiviipaleet turskan päälle.
• Sirota suolaa tomaatin päälle.
• Korista basilikanlehdellä.
• Kääri nyytit.
• Lämmitä tilkka öljyä pannussa ja paista turskaa noin 8 minuuttia.
• Ota turska pannulta ja pidä lämpimänä.
• Lisää crème fraîche, sinappi ja loraus vettä ja keitä kastikkeeksi.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen