KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Turskaa, kurpitsaa ja avokadokastiketta

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Lämmitä uuni 200°C.
• Kiehauta kattilallinen suolattua vettä.

Perunat ja kurpitsa:
• Kuori perunat ja leikkaa neljään osaan.
• Keitä noin 15 minuuttia.
• Tee reikä kurpitsaan ja laita minuutiksi mikroon kuorimisen helpottamiseksi.
• Kuori kurpitsa ja poista siemenet.
• Paloittele.
• Keitä perunoiden kanssa 5 minuuttia.

Vuoka esiin:
• Kaada vesi perunoista ja kurpitsasta, höyrystä.
• Lisää tilkka oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja curryjauhetta.
• Kuori ja paloittele sipuli.
• Voitele vuoka öljyllä.
• Laita ainekset vuokaan ja grillaa noin 10 minuuttia kullanruskeaksi.

Avokadokastike:
• Sekoita avokado jogurtin, sinapin ja majoneesin kanssa kulhossa.
• Puolita limetti ja lisää mehu kulhoon.
• Sekoita hyvin tehosekoittimesssa. Tarvittaessa lisää vettä.

Turska:
• Kuivaa kala talouspaperilla.
• Lämmitä öljyä paistinpannussa.
• Paista turskaa noin 8 minuuttia.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen