KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Turskaa ja pinaattia

Arvosana 0/5
Leikkaa kullekkin ruokailijalle sopiva pala turskaa. Paista turska pannulla kauniin kullanruskeaksi, laita tämän jälkeen uunivuokaan ja kypsennä vielä uunissa 3-4 minuuttia 160 asteessa. Turskan tulisi lohkeilla nätisti palasiksi. Leikkaa punakaali ohueksi suikaleeksi ja lisää voin kanssa pannuun, kuullota hetki kunnes kaali hieman pehmenee lisää lopuksi pinaatti ja kuullota vielä hetki. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarkista maku. Tarjoile turskan lisäkkeenä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell