KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Turnipsikeitto

Arvosana 0/5
Peitä ison kattilan pohja oliiviöljyllä ja lämmitä. Kuori viipaloi turnipsit ja paista sekoittaen. Kun turnipsit alkavat ruskistua, lisää viipaloitu sipuli sekä kuoritut ja murskatut valkosipulinkynnet ja paista vielä muutama minuutti. Mausta pippurilla, kuminalla, paprikalla ja hyppysellisellä suolaa. Sekoita ja lisää kiehuva vesi. Madalla lämpöä, peitä ja hauduta kunnes turnipsit kypsyvät.

Soseuta ja lisää desi kermaa.

Koristele pilkotulla ruohosipulilla ja persiljalla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho