KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Tuplasuklaa-cookiet

Arvosana 0/5
Laita voi kulhoon ja kaada sekaan sokeri, vaahdota keskenään. Lisää joukkoon yksi kananmuna ja yksi kananmunanvalkuainen. Kaada sekaan myös vanilja-aromia ja jatka sekoittamista. Kun massa on hyvin sekoitettu, lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe. Kaada joukkoon myös hieman suolaa. Sekoita taas keskenään. Rouhi tämän jälkeen pecanpähkinöitä ja lisää ne massaan. Leikkaa suklaasta paloja ja kaada myös ne sekaan, samoin kuin M&M -karkit. Sekoita ainekset hyvin keskenään. Muotoile keksit uunipellille ja paista 175-asteessa 15-18 minuuttia. Tarjoile jäätelön ja vadelmien kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain