KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Tuorepastaa ja tryffelitapenadia

Arvosana 0/5
Sekoita jauhot, munat ja hyppysellinen suolaa ja vaivaa tasaiseksi. Lisää tilkka vettä jos taikina on liian kuivaa. Anna taikinan levätä jääkaapissa noin 30 minuuttia. Kauli pasta ohueksi ja leikkaa sentin suikaleiksi. Keitä pasta suolatussa vedessä noin 2 minuuttia kunnes 'al dente'. Valuta pasta. Lämmitä tapenadi oliiviöljyssä ja lisää kerma. Anna paksuuntua kermamaiseksi kastike. Lisää suolaa ja pippuria. Sekoita kastike pastaan ja lisää vähän oliiviöljyä.

Lisää pastalautasille muutama tryffelilastu.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen