KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Triffle

Arvosana 0/5

Laita ensin kaikki mansikkatäytteen aineet kattilaan. Keitä hetken niin että sokeri sulaa ja mansikat hieman pehmenevät. Anna seoksen hetken jäähtyä. Sen jälkeen dippaa kakkupohjapaloja mansikkatäytteeseen ja laita lasimaljan pohjalle, kun lasimaljan pohja on täynnä kakkupohjaa kaada mansikkatäyte maljaan kakkupohjan päälle. Seuraavaksi tee maitokreemi. Laita kattilaan maito ja vaniljatanko, jonka siemenet ovat kaavittu maitoon. Anna seoksen lämmmetä ja hiljalleen porista. Sillä välin sekoita isossa kulhossa munankeltuaiset, jauhot ja sokeri niin että seos on tasaista. Lisää keltuaisseokseen puolet lämpimästä  maidosta kokoajan sekoittaen. Kun seos on sekoittunut, lisää seos  kattilaan, jossa on loput maidoista. Anna seoksen keittyä miedolla lämmöllä ja paksuuntua samalla kokoajan sekoittaen. Kun seos paksuhkoa, poista kattila liedeltä ja poista vanilja tanko. Anna kreemin jäähtyä.  Kun kreemi on jäähtynyt lisää se lasimaljaan mansikka täyteen päälle (jos Kreemi on paakkuista laita kreemi siivilän läpi). Lopuksi vatkaa kerma. Lisää kermavaahtoon jogurtti ja maun mukaan sokeri. Lisää se lopuksi lasimaljaan ja koristele vielä tuoreilla vadelmilla.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain