KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Tonnikalapastrami

Arvosana 0/5
Leikkaa tonnikalat pitkittäin tasakokoisiksi fileiksi. Hiero karkeaa suolaa tasaisesti tonnikalafileisiin ja anna vaikuttaa jääkaapissa muutaman tunnin. Huuhtele suola pois kylmällä vedellä ja kuivaa kalat paperiin.

Lämmitä pannu todella kuumaksi. Käytä tonnikalapalojen jokaista reunaa nopeasti kuivalla ja kuumalla pannulla ja nosta sivuun. Murskaa tähtianikset, fenkolinsiemenet ja jauhettu chili morttelissa. Lisää sekaan pippurit ja murskaa tasaiseksi. Siivilöi vielä mausteseos. Ripottele mausteseos tonnikaloihin. Kelmuta ja anna mausteiden vaikuttaa hetki. Leikkaa sopivia annospaloja. Tarjoile rapeiden kasvisten tai esimerkiksi salaatin kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen