KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Tonnikalamisosalaatti

Arvosana 0/5

Leikkaa ensin tonnikalapihvit pitkiksi siivuiksi ja mausta suolalla. Lämmitä paistinpannu kuumaksi ja paista tonnikalasiivuja noin minuutin ajan, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Laita paistetut tonnikalasiivut jääkaappiin 1-2 tunniksi ja leikkaa ohuiksi pihveiksi.

Sekoita kaikki misokastikkeen ainekset hyvin keskenään.

Kokoa annos: Asettele salaatti, porkkanatikut, sokeriherneet, retiisisiivut, fabapavut ja wasabipähkinät lautaselle. Asettele tonnikalapihvi salaatin päälle ja lorauta päälle misokastiketta.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain