KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Tonnikalaleipä

Arvosana 0/5
Majoneesi: sekoita keltuainen, sinappi ja etikka tasaiseksi.
Lisää öljy pisara kerrallaan jatkuvasti sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita valutettu tonnikala ja majoneesi sekä pilkottu selleri. Lisää pilkottu sipuli, persilja ja etikka. Mausta suolalla ja pippurilla.

Pese tomaatit ja leikkaa viipaleiksi. Puhdista paprika ja leikkaa paloiksi.

Grillaa leivät rapeiksi.

Peitä leivät tonnikalasalaatilla, tomaattiviipaletta ja pippurilla.
Lisää viipale emmentaljuustoa.
Sulata juusto nopeasti uunigrillissä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen