KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Tomaattikeitto ja lehtitaikinakierre

Arvosana 0/5
Ruskista pekonipalat tilkassa öljyä. Seuraavaksi lisää joukkoon porkkana, varsiselleri ja sipuli. Anna vihannesten kuullottua ja lisää murskattu valkosipuli. Lisää joukkoon 1,5 rkl jauhoja, sekoita ja anna hieman tummua. Kaada joukkoon kanaliemi sekä tomaattimurska. Anna ainesten sekoittua ja lisää vielä tomaattipyree, mustapippurit ja anna seoksen hieman keittyä, noin 10 minuuttia. Tee sillä välin lehtitaikinakierteet.

Lehtitaikinakierteet:
Leikkaa taikinasta ohuita suikaleita. Voitele ne kananmunalla ja mausta smoked paprika -mausteella ja ripauksella suolaa. Kääri parmankinkku suikaleiden ympäri ja kieritä suikaleet hieman kierteille. Paista kierteet leivinpaperoidulla uuninpellillä kullanruskeiksi 225-asteisessa uunissa noin 15–18 minuuttia. Seuraavaksi soseuta keitto ja kaada joukkoon vielä kerma. Anna keiton hieman vielä kiehua. Mausta suolalla ja sokerilla. Tarjoile basilikanlehtien, silputun persiljan ja lehtitaikinakierteiden kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain