KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Tomaatti-panzanella

Arvosana 0/5
Valmista kastike. Yhdistä kaikki ainekset keskenään, sekoita huolella ja tarkista maku.

Leikkaa shalottisipulista pientä puolikuuta. Lisää sipulit salaattikulhoon, lisää joukkoon kastiketta, sekoita hyvin ja anna maustua n. 30 min sillä välin kun valmistat loput salaatista. Leikkaa leipä kuutioiksi ja paahda uunissa rapeiksi ja kullan ruskeiksi. Lisää puoliksi leikatut kirsikkatomaatit ja oliivit sipulin joukkoon. Lisää paahdetut leipäkuutiot salaatin joukkoon, oliiviöljy ja loput kastikkeesta. Anna maustua hetki. Lisää joukkoon basilika ja tarkista maku.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell