KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Tomaatti-fetapiiras

Arvosana 0/5
Paista ruispiirakkapohjia hieman kunnes pohja on saanut hieman väriä. Täytä pohjat fetajuustolla, kirsikkatomaateilla, basilikalla, parmankinkulla, mozzarellajuustolla ja emmentaljuustolla. Sekoita toisessa kulhossa kananmuna, kerma, maito ja mausteet. Kaada seos täytteiden päälle. Paista piirakkaa 180-asteessa noin 20–25minuuttia, kunnes piirakka on kauniin kullanruskea ja täyte on jähmettynyt.

Tarjoile piirakka salaattien ja paahdettujen pinjansiementen kera. Lorauta hieman oliiviöljyä ja mausta mustapippurilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain