KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Toast skagen

Arvosana 0/5
Blendaa yön yli lionneet cashewpähkinät pienen vesimäärän kera cashew-kermaksi. Lisää joukkoon luomukookosöljy ja anna blenderin käydä, kunnes öljy on sekoittunut, kunnolla kerman joukkoon. Mausta ja lisää tarvittaessa hieman vettä sopivan koostumuksen aikaansaamiseksi. Nosta jääkaappiin hetkeksi jähmettymään.

Hienonna hieman jääkaapissa rauhassa sulaneita, hvvin valutettuja katkarapuja. Yhdistä kulhossa katkaravut, hienonnettu tilli ja mausteet. Nostele joukkoon cashewkermaa.

Tarjoile modernit toast skagenit gluteenittomien siemenleipien päältä ja koristele tillinoksilla. Ruokajuomana nautitaan tietysti kuohuviiniä!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen