KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Tiikerirapuja ja fetaa

Arvosana 0/5
Kuori ja poista tiikeriravuista suolet. Kuori kurkku ja leikkaa kuutiota. Leikkaa tomaatit puoliksi. Paista tiikerin ravut voissa kunnes pinnassa hyvä väri. Laita kypsät ravut lautaselle, päälle kurkkukuutiot sekä puolitetut kirsikkatomaatit. Murra päälle vielä reilusti fetaa, mausta oliiviöljyllä ja suolalla ja pippurilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell