KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Thaimaalaiset kalakakut

Arvosana 0/5

Pilko kala pienemmäksi. Hienonna kevätsipulit, chili, valkosipuli sekä korianteri. Kuori sitruunaruohon uloin kerros pois ja hienonna sisus. Kuori ja raasta inkivääri. Raasta limen kuori. Mittaa monitoimikoneen kulhoon kaikki ainekset kalaa lukuunottamatta. Surauta leikkuuterällä vihreäksi kastikkeeksi. Lisää joukkoon kalapalat ja aja taikinaksi. Paista koepala ja tarkista maku. Anna taikinan tekeytyä jääkaapissa 10-15 minuuttia ennen paistamista.

Taputtele taikinasta kostein käsin pienehköjä kakkuja tai pihvejä ja paista keskilämmöllä pienessä kookosöljytilkassa muutama minuutti molemmin puolin.

 

Tarjoile papaijasalaatin kanssa. Viimeistele tuoreella korianterilla ja puolikkaan limen mehulla.

 

Ruoan kanssa käy erinomaisesti puolikuiva tai jopa puolimakea Riesling tai Gewürztraminer.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen