KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Taskurapua ja tamarindicurrya

Arvosana 0/5

Ohjeet

1.     Lämmitä öljyä isossa kattilassa keskilämmöllä.

2.     Paista curryjauhetta minuutti kuumassa öljyssä.

3.     Lisää chilit, sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja paista, kunnes ne alkavat ruskistua.

4.     Lisää tomaatti ja tamarindimehu ja keitä kastikkeeksi.

5.     Lisää ravunliha ja keitä 20 minuuttia kannen alla.

6.     Ota kansi pois ja keitä vielä 5 minuuttia.

7.     Lisää sokeri ja sekoita.

8.     Lisää pilkottu korianteri juuri ennen tarjoamista.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Kiran Jethwa