KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Tarte tatin

Arvosana 0/5
Voitele iso blinipannu paksulti luomukirnuvoilla. Ripottele sokeri tasaisesti ympäri pannua. Kuori ja lohko omenat. Poista niistä kodat ja pilko pienemmäksi. Asettele tasaisesti sokerin päälle ympäri pannua. Kauli voitaikinalevyt yhteen ja hieman ohuemmaksi. Leikkaa voitaikinalevystä lautasen avulla blinipannun kokoinen pyöreä kansi ja peitä sillä omenat.

Laita blinipannu kuumalle levylle ja paista keskilämmöllä, kunnes omenat ovat karamellisoituneet eli noin 10 minuuttia. Nosta pannu 200-asteiseen uuniin ja paista kymmenisen minuuttia tai kunnes voitaikina on saanut hyvin väriä. Kumoa valmis tarte tatin lautasen päälle. Tarjoa heti vaniljajäätelön kanssa.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen