KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Täytetty kananrinta ja polentaa

Arvosana 0/5
Kana ja vihannekset:
• Leikkaa kanan rintaleike auki yhdeltä sivulta.
• Mausta sisäpuoli suolalla ja pippurilla.
• Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
• Leikkaa aurinkokuivattu tomaatti suikaleiksi.
• Pese ja kuivaa pinaatti, poista paksuimmat kohdat.
• Leikkaa oliivit puoliksi.

Pinaatti:
• Lämmitä paistinpannulla tilkka oliiviöljyä ja paista sipuli.
• Lisää pinaatti ja paista sekoittaen kuumalla pannulla noin 2 minuuttia.
• Lisää aurinkokuivattu tomaatti, oliivit ja pinjansiemenet.
• Purista mahdollisimman kuivaksi.
• Sekoita ricotta pinaattiin.
• Mausta suolalla ja pippurilla.

Täytetään kananrinnat:
• Täytä rintaleikkeet pinaatilla.
• Sulje leike cocktailtikulla.
• Lämmitä tilkka oliiviöljyä paistinpannulla.
• Paista noin 8 minuuttia kullanruskeaksi.

Polenta:
• Sekoita polenta kanaliemeen.
• Kiehauta sekoittaen.
• Madalla lämpöä ja laita kansi päälle.
• Keitä noin 10 minuuttia.
• Pese ja kuivaarucola hyvin ja pilko pieneksi.
• Sekoita juustoraaste ja rucola polentaan.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen