KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Täytetty häränfilee ja vihannesriisi

Arvosana 0/5

Valmistelut:
• Kiehauta vihannesten suolattu keittovesi.
• Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan.

Täytetyt fileepihvit:
• Kuori ja pilko punasipuli ja valkosipuli.
• Sekoita sipuli ja valkosipuli tilkkaan öljyä ja etikkaa.
•Puhdista sienet, viipaloi ohuiksi ja paista nopeasti öljyssä vokkipannulla.
• Pese ja kuivaa rucola, poista paksummat varret.
• Aseta pihvit voipaperin tai keittiöfolion väliin ja nuiji paistinpannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Voitele öljyseoksella.
• Levitä sienet, rucola ja rosmariini pihveille. Rullaa pihvit tiukasti ja kiinnitä cocktailtikuilla. Voitele öljyseoksella.
• Grillaa rullia 6-8 minuuttia, kunnes ne ovat kypsyneet. Poista rosmariini ennen tarjoilua.

Vihannesriisi:
• Pese munakoiso ja fenkoli.
• Halkaise fenkoli, poista ydin ja leikkaa pieniksi kuutioksi. Keitä noin 4 minuuttia.
•Poista munakoison päät ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Paista vokissa noin 4 minuuttia.
• Lisää keitetty fenkoli ja paista vielä 2 minuuttia.
• Lisää riisi vokkiin.
• Leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi ja sekoita kaikki ainekset hyvin.
• Lisää soija ja sambali ja sekoita.

Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen