KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Superpurilaiset

Arvosana 0/5
1. Jauha liha, muotoile kahdeksi isoksi pihviksi ja laita jääkaappiin.
2. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja paahda oliiviöljyllä valeltuja tomaatteja 20 minuuttia.
3. Sekoita vehnäjauhot, muna, suola ja maito leivitteeksi ja laita lepäämään.
4. Sekoita valkosipuli ja keltuainen. Lisää vähitellen öljy jatkuvasti sekoittaen aioliksi.
5. Paista pihvejä 5 minuuttia molemmin puolin, lisää pekoni puolessa välissä.
6. Halkaise ja paahda sämpylät kevyesti.
7. Leivitä sipulirenkaat ja uppopaista kullanruskeaksi.
8. Laita emmentalviipale sämpylänpohjan päälle, sitten pihvi, cheddar, pekoni ja vielä vähän murskattua paahdettua tomaattia.
9. Kiinnitä sämpylän toinen puoli cocktailtikulla ja peitä hampurilainen sipulirenkailla. Tarjoa aiolin kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Mike Robinson