KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Superfood-pullat

Arvosana 0/5
Sekoita hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita muna ja sokeri joukkoon. Lisää mausteet, vanilja-aromi ja vaahterasiirappi ja sekoita. Lisää jauhoista puolet ja veivaa, pikkuhiljaa lisäillen jauhoja. Lisää öljy hieman ennen loppuja jauhoja. Ripauttele jauhoja vielä veivatun taikinan päälle kulhoon ja nosta liinan alle kohoamaan.

Laita siirapin voi kattilaan sulamaan. Sekoita voihin kattilassa vaahterasiirappi, kaneli, vanilja-aromi, lucuma-jauhe ja maca-jauhe. Anna siirapin jäähtyä.

Jauhota taso vehnäjauhoilla ja kaada taikina tasolle. Kauli taikina pitkäksi ja ohueksi levyksi. Levitä veitsellä voi tasaisesti pullataikinalevyn päälle. Levitä jäähtynyt siirappi voin päälle. Rouhi pähkinöitä ja ripottele ne, goji-marjat ja puolukkajauhe siirapin päälle. Rullaa pullalevy pötköksi. Leikkaa rullasta 3-5 cm paloja. Asettele pullapalat voideltuun uunivuokaan vieriviereen. Anna pullien hetki nousta liinan alla.

Voitele pullat kananmunalla. Halutessasi koristele goji-marjoilla, kurpitsansiemenillä ja pekaanipähkinöillä. Paista pullia 200-asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia.

Tarjoile lämpiminä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain