KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Suklaakakku

Arvosana 0/5
Laita uuni 180 asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon munat, maito, öljy ja vanilja-aromi ja sekoita sähkövatkaimella noin 2 minuutin ajan. Sekoita joukkoon keitetty vesi. Huom. Taikina on todella ohutta. Jaa taikina kahteen tai kolmeen kakkupohjavuokaan. Paista noin 35–40 minuuttia, kunnes kakku on kypsää. Varmista kypsyys vielä cocktailtikulla. Anna kakkupohjien jäähtyä, tee sillä aikaa suklaakuorrutus. Sekoita sähkövatkaimella sulatettu voi, kaakao, tomusokeri, tuorejuusto ja vanilja-aromi hyvin sekaisin. Lisää maito ja sekoita massa tasaiseksi. Seuraavaksi kokoa kakku. Laita täytettä kakkupohjien väliin ja lado kerrokset päällekkäin. Kuorruta kauniisti ja tasaisesti. Koristele haluamallasi tavalla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain