KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Suklaafudgekakku

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni 170ºC. Kiehauta 3 dl vettä, sekoita kaakaojauhe veteen ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, sokeri, suola ja leivinjauhe yhteen. Leikkaa vaniljan kota auki ja raaputa vanilja kodasta. Lisää jauhoihin ja sekoita. Lisää piimä, öljy ja munat ja sekoita tasaiseksi. Sekoita joukkoon kaakao ja anna levätä noin tunti.

Voitele kakkuvuoat voilla. Vuoraa vuoat leivinpaperilla ja kaada taikina vuokiin. Paista kakkuja noin 50 minuuttia ja anna jäähtyä. Säästä murut.

Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi. Sulata suklaa vesihauteessa. Lisää loput ainekset ja hauduta noin 4 minuuttia. Levitä fudge kakun päälle. Koristele kakku murusilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen