KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Suklaafondant ja vadelmamelba

Arvosana 0/5
Suklaa ja voi sulatetaan vesihauteessa. Vatkataan kananmunat, keltuaiset ja sokeri, sekä vaniljasokeri vaahdoksi. Yhdistetään kuivat aineet, sekoitetaan jauhot ja kananmunavaahto. Hitaasti lisätään voi-suklaamassa joukkoon.

Paistetaan n. 10 min. 175-200 astetta.

Tarjoiluun vanhan ajan vaniljajäätelöä ja vadelmamelbaa.

Vadelmamelba

Keitä vadelmia ja mausteita kattilassa kunnes ne kiehahtavat. Lisää joukkoon sokeri ja muut ainekset. Keittele hetken aikaa, hiukan hämmentäen. Paseeraa keittämisen jälkeen siivilän läpi.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak