KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Stiltonvuokaleivokset

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni (180ºC). Murenna juusto ja leikkaa viikunat paloiksi. Siivilöi jauhot ja leivinjauhe kulhoon. Sekoita joukkoon suola ja vatkaa. Sekoita toisessa kulhossa muna ja piimä.

Yhdistä seokset ja sekoita matalalla lämmöllä tasaiseksi. Sekoita taikinaa vielä 10 sekuntia kuumalla levyllä. Lusikoi juusto ja viikunat taikinaan. Täytä pikkuvuoat 3/4 taikinalla. Paista noin 25 minuuttia.

Keitä portviiniä ja hunajaa kunnes 2 rkl on jäljellä. Vatkaa suolattu voi taikinasekoittimella ilmavaksi. Tämä kestää 10 minuuttia. Voit käyttää myös tehosekoitinta. Lisää portviini. Vatkaa tasaiseksi.

Lusikoi portviinikastike pursottimeen ja tee ruusukkeet leivosten päälle. Leikkaa viikunat lohkoiksi, kuori selleri ja leikkaa paloiksi. Koristele saksanpähkinöillä, viikunoilla ja sellerillä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen